Лудостта в ИТ Пространството

Еми не... не се стърпях... погледнах коментарите на пилотният епизод на V и следните два коментара ми взеха ума и дума... отново.


Дааа,поредния рептилски дезинформационен сериал.Планета Земя отдавна е колонизиране от тези гущероподобни същества,но те не са толкова глупави че да демонстрират присъствието си по начина показан в сериала.Вярвате или не,те са тук от много време,споменават се в текстовете на древни култури,те са боговете Анунаки,саздали човешката раса чрез генно инженерство.Дърпат конците в почти всички правителства,хранят се с менталната човешка енергия ,освободена при стрес и негативни преживявания.Те са отговорни за всички злини по Земята.Но ние дори не подозираме че сме техни роби-"Няма по- голям роб от този,които си мисли че е свободен".Събудете се и вижте реалността,само ние можем да я променим .Бъдете информирани и забравете скептиката.Рептилиите не искат да разбираме за тях,те са дресирали обществото да презира и усмива подобни теории,за да изпълняват плана си необезпокоявани.Както каза един бг професор,нужно е да се обединим и позитивната човешка енергия ще ги унищожи както слънчевите лъчи снега : )

от писанието ти само това е вярно - "хранят се с менталната човешка енергия", другото са глупости и не е толкова лесно да се освободиш от тяхното робство. Който се освободи малко, го пращат в психиатричната болница, там го тъпчат с едни лекарства и го връщат обратно в робството, благодарение на лекарствата, които подтискат разума на човека. И знайте нашествениците са всеки един момент с вас, те са във вашите мисли и там сте едно, те са ви превзели мисловно. Е доста дълго стана ама големи глупости пиша нали, обаче те са си вярни.

0 comments

Make A Comment
top