З-ти международен божествен конгрес

Венеция
15 – 20 февруари 2008

Програмата и задачи на първия ден от конгреса : Представяне н значимите теми

10 45 – Закуска

11 45 - Представяне на темата : „Атеизмът в този обезверен свят и екзистенциалните проблеми на съвременната душа” Светата троица.
12 00 Обяд

14 30 Представяне на темата „ Свещената война път към безсмъртието на душата и решение за всичките й екзистенциални проблеми” – Аллах

14 45 Разходка до трите най-известни дворци във Венеция 

16 45 Представяне на темата : „ Прераждането ново начало, нов светоглед и начин да го преодолеем. Как да запазим екзистенциалните човешки проблеми на душата по време на всичките ни прераждания. – Буда
17 00 Следобедна закуска 

18 30 Избор на нови костюми за карнавала

21 00 Вечеря

24 00 Представяна на темата – „Новите богове – нужна конкуренция или излишни представи.” – Древноримските богове.

Протокол от първия ден на божествения конгрес
Стенография Хермес



10 45 – Нищо особено всички закусваха

11 45 – Много аплодисменти, иначе като миналата година.

12 00 Дойде един дебелак целия в червено с една руса мацка и куп елени, който твърдеше, че е основател на нова религия. Но тъй като всички богове бяха заети с яденето се наложи охраната да му обясни, че пазаруването по празниците отдавна е признато като религия и си има свой бог на маркетинга ( Мечо Пух).

14 30 Много аплодисменти, иначе като миналата година.

14 45 Венера и Хера пак се спречкаха коя по-често е изобразявана по таваните на дворците във Венеция още в първи, в който влязохме. Сега фреските му са малко размазани.
Във втория дворец Конфуций се зае да зарибява екскурзоводката. Опасни са тези азиатци. Но тя го просна относително бързо в безсъзнание. 
В третия дворец Аллах и Светата троица не издържаха и подхванаха религиозен спор дали са един и същи бог или не. Интересното е че имат една съща психиатърка. Всички се изнесоха много бързо подсвирвайки си разсеяно.

17 00 Следобедна закуска – Мечо пух и Изида се усамотиха в едно сепаре. Боговете и Богините най-накрая си отпуснаха душите и взеха да правят интересни неща. Разбира се Гръцките и боговете на Ацтеките бяха най-шумни. Направиха си състезание кой пръв ще си натъпче най-много от гадните мини кроасанчета. За малко да победи Зевс, но не издържа и повърна. Вярно са много гадни тия кроасанни.

18 30 - Не мога да си обясня желанието на африканските божества всяка година да се преструват на японски туристи с фотоапарати. Бих предположил, че по-скоро ще предпочетат да се престорят на скандинавци?!
21 Вечеря – дебелака пак се появи. Този път Мечо Пух сам се зае с него. Нищо интересно, което си струва да се запише. Само религиозни спорове. Най-вече за съществуване на претендентите. Дядо Коледа усети ребром въпроса. Имаше и 10 шева на едната вежда.
24 00 Не обръщайте внимание на темата, пак си говорих ме дали да не унищожим човечеството. 


2-ри ден КАРНАВАЛ 
Стенография Архангел Михаил 
За съжаление не може да бъде разпространена поради голямото съдържание на богохулствени думи. Освен едно изречение : никога не съм виждал такъв разврат сред боговете. Дайте ми тази чаша с абсент. 


3-ти ден МАХМУРЛУК.




4-ти ден - Деня за представяне на Новаците
9 40 Закуска 

10 45 Барби - Религия ли е да си блондинка или начин на хармонично съществуване в унисон с космоса. 

12 00 Обяд 

14 00 Елвис - Екзистенциалната същност на китарата и защо е важна да различаваме добрата комерсиално музика.

16 30 Хора на демоните - поздрав 

17 00 Следобедна закуска

19 30 Извънредно обръщение от Дядо Коледа
20 00 Вечеря
22 30 - Годишните награди за най-добро поразяване на атеисти


Стенография Венера
9 40 Закуска - Днес беше прекрасен слънчев ден, хората ... бяха някъде там...птичките пееха в наша чест , а цветята цъфтяха  възхвалявайки нашата красота. Единственото хубаво, което може да се каже за кафенето на двореца е , че е розово. Разбира се, имаше и от онези страхотни мини френски кроасанчета също с розов крем!!! Както и този м –м- м- м- добре изглеждащ сервитьор... (тук записките са отстранени по настояване на организаторите, тъй като нямат връзка с религията или конференцията.)

10 45 - Тези записки не са точно отстранени, но смислените неща в тях могат да бъдат сведени до три фрази : „ Прекрасен розов костюм!” ; „ Точно така да си блондинка е религия!!!” и „ Розовото ще спаси света!!!!!”
Искаме само да напомним на читателите, че 5-те удивителни са признак за лудостта на автора.

12 00 Съобщение от организаторите: Поради отсъствието на великолепната богиня Венера стенографията ще води новопризнатата богиня Барби. Предварително се извиняваме за бавното обслужване на ресторанта, но изведнъж трима от нашите сервитьори се разболяха тежко.

Първото което мога да кажа за обяда, е че не беше диетичен и здравословен, какъв късмет за всички нас, че всъщност не сме органични същества!
Това е първият конгрес, който посещавам и е чест да водя стенографските бележки.!!! За съжалени обядът мина много мълчаливо!  


14 00 Тук ще приложа копие от CD-то! Няма смисъл да описвам неописуемото --- УИИИИИИИИИ?!!!!!!!

16 30 Бяха великолепни!!!!! Ангелите позеленяха от ад! Тази година представиха три нови песни! Според мен и трите са хитове!!!

Моите малки дяволски тайни!
Когато валят ангели!
Няма къде да се скриеш от моя тризъбец!

Последното заглавие според мен е прекалено дълго, но пък песента е супер! Но милите дяволчета някой ги е излъгал, че розово и червено си отиват!!

17 00 Счупих нокът!!!!! Отивам спешно при маникюристката ми!

19 30 Все още страдам от загубата на късче от мен самата, но въпреки всичко продължавам да водя бележки! 
ХАРЕСВАМ ГО!!!! Че кой не харесва тези, които раздават безплатни подаръци!?! Отивам да си взема моите!

20 00 Беше много забавно!!! след кратък спор коя религия коя е копирала и от коя е произлязла, размяна на няколко гръмотевици и плесници всички вдигнаха тост за вярата, която ни създаде, религията, която ни остави да съществуваме и паметта на хората, която ни прави силни! Дано следващи път да създадем хората с по-добра памет!

22 00 Пълна скука! Голямата наградата за най – качествено поразени атеисти получи Мечо Пух. Аргументираха се с това, че не е имало др година с толкова много самоубийства на брокери и финансови консултанти. Както е известно те всички си гордеят с атеизма си. Наградата за най-голям принос дадоха на Зевс. И бла – бла - бла ...! общо взето след това всички си тръгнаха.




5-ти ден закриване на конгреса


1000 гала закуска 


1200 гала обяд

1500 почивка за разговори и храносмилане

1700 гала следобедна закуска

1900 раздаване на сувенири

2100гала вечеря

0600 закриване на конгреса
Пожелаваме приятно изкарване на следващата година и мн мн поразени атеисти.

1 comments

Make A Comment
top